Om 2 Wave Systems

Vi är en leverantör med inriktning på CATV, Access och Metro nät, vi tillhandahåller test och monitorerings system för installatörer och operatörer inom Telekom. För vår service sammarbetar vi med TestTek AB som är specialiserad på allt inom Kabel-TV och Fibernät och kan erbjuda alla typer av tjänster såsom reparation/ kalibrering av instrument, installationer, underhåll/service av nät samt utbildning. Produkterna vi säljer kommer från de ledande tillverkarna.


Lång erfarenhet

Vi har jobbat inom branschen i + 25 år och känner väl till marknaden, systemen och produkterna. Företaget, i den form det drivs nu, startades 2007.

 

Instrument, System & Tjänster - Vi kan kommunikation

Senaste nytt

10 oktober 2017

Elmässan 2017 !

Träffa oss på Elmässan 2017 18-19 Oktober i Kista.

Vi kommer att stå i monter A:08 och visa olika typer av instrument speciellt för installation och felsökning i tele och datanät, fokus i år blir på fiber sidan!

Läs mer ...

10 oktober 2017

Fibermikroskop för MPO

Nyhet från VIAVI! FIBERCHEK SIDEWINDER MTP MPO MTPA MPOA inspekteras på rekordtid! Förutom mikroskopet har vi också enkel dämpnings mätning för MPO, en MPO switch som underlättar vid OTDR mätning samt One-click MPO rengöring. Fråga oss om testning på MPO!

Läs mer ...